handgemaakte sieraden webshop uniek

De vogeltjes familie


Het is juni, de zon schijnt prachtig, de muziek draait op de achtergrond. Ik sta met mijn kraam op een festival en ik kijk uit op een prachtig meer. Sprookjesachtig. De rust en tegelijkertijd de reuring maakt deze dag nu al perfect.

Vier prachtige dames verschijnen aan mijn kraam. Ik aanschouw ze van een afstandje. Zonder het echt te weten kun je zien dat ze vriendinnen zijn. De blijdschap en de warmte voor elkaar straalt van hun af.

Ze kijken naar ringetjes. Ze zijn geraakt door de ringen met de vogeltjes. Ik voeg mij bij deze dames en vraag hun naar wat maakt dat ze er door geraakt worden. Ze vertellen mij dat ze hun vriendschap en de herinnering aan vandaag zo graag willen bezegelen met een ring. Juist deze ringen raken hun zo omdat de vogeltjes in de ringen symbool staan voor de mensen binnen hun eigen gezin. Hun vriendschap gaat verder dan alleen tussen hun. Het raakt ook de mensen om hun heen.

Ik ben er even stil van. Hier in het zonnetje, op een prachtig mooi festival maak ik deel uit van een prachtig verhaal, van een prachtig gevoel die voor altijd bezegeld is met een ring.


- Renske -

reacties op “Persoonlijk verhaal | De vogeltjes familie

Geen reacties

Plaats een reactie

inschrijving nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op de bestelling door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!
Na inschrijving en bevestiging ontvang je direct een reactie met een code die je kunt toepassen in de winkelmand.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN