handgemaakte sieraden webshop uniek


Een speciale gelegenheid.


Afgelopen zomer ben ik getrouwd met de vader van mijn zoon. Het was een intieme, prachtige bruiloft in een mooie tuin midden in de bossen. Een dag om nooit te vergeten.
Zoals elke bruid heb ik bewust de outfit voor deze dag samengesteld, ook al kozen wij niet voor een traditionele en klassieke bruiloft. Voor mij geen baljurk en tiara. Bij een zomerse, luchtige jurk heb ik gekozen voor een zomerse armband van Renske Mollink met enkele leren bandjes om mijn pols. Deze heeft zij in de kleuren van mijn jurk gemaakt. Het paste perfect in de sfeer die wij deze dag wilden neerzetten. 

- Y -

reacties op “Persoonlijk Verhaal | Een speciale gelegenheid

Geen reacties

Plaats een reactie

inschrijving nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op de bestelling door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!
Na inschrijving en bevestiging ontvang je direct een reactie met een code die je kunt toepassen in de winkelmand.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN