Ik heb je hulp nodig!

Het leven komt tussendoor en ik kies ervoor om mijn droom te blijven leven! Herken jij dat? Misschien in kleine dingen of grote dingen? Om die droom te blijven leven heb ik je hulp nodig! 

Workshop

Gezellig met je vriendinnen een avondje weg! Maar ook als je graag zelf een een armband wilt maken! Je gaat in een groep van maximaal 12 personen een armband naar wens maken. 

Zakelijk product

Ben jij op zoek naar cadeautjes met je eigen branding en/of logo? Waarmee je je klanten een oppepper kunt geven of als aandenken? Dan is het zakelijk product voor jou gemaakt!

Een gift

Wil je mij graag helpen maar heb je eigenlijk niet zo veel met sieraden? Geen probleem! Dan mag je ook doneren. Klik op onderstaand product voor de mogelijkheden. 

Cadeaubon

Direct WINST! Want deze bon verhoog ik met 20%. Bijvoorbeeld: je koopt een bon van 25 euro en dan ontvang je een bon van 30 euro. En je kunt deze korting direct gebruiken op de najaarscollectie die heel binnenkort online staat!

Voorverkoop

Wil jij nu al een complete set met korting kopen uit de najaars- of wintercollectie? Kijk dan hier wat de mogelijkheden zijn!

Het begin is er! Help jij mij verder?

Vol trots heb ik in maart aangekondigd dat ik fulltime zelfstandige zou worden. Helaas is het anders gelopen dan ik gehoopt had. Zoals je misschien wel, of niet, weet is mijn relatie sinds enkele weken na 10 jaar verbroken.  Naast alle emoties komen hier ook andere lastige dingen bij kijken.

Renskemollink.nl is heel hard aan het groeien. Maar omdat er gekeken wordt naar de winst van de laatste 3 jaar kan ik niet in dit huis blijven wonen. Dit is iets wat ik wel ontzettend graag zou willen! Om dit mogelijk te maken moet ik opnieuw een baan gaan zoeken naast mijn bedrijf. 
Mijn passie komt op een lager pitje te staan en het zou betekenen dat ik jou misschien niet meer kan voorzien van deze mooie sieraden. Sieraden met een verhaal. Jouw verhaal!  

Want dat is wat men ervaart met het dragen van deze sieraden. Bij festivals is de reactie ook  vaak; “Die is echt voor mij gemaakt! Het heeft voor mij écht een betekenis!”. 

Met jouw hulp wil ik er voor zorgen dat ik deze sieraden voor jou kan blijven maken. Dat ik zo veel mogelijk van mijn tijd ook in mijn bedrijf kan blijven stoppen, in mijn passie kan blijven werken! Dit kan door de winst van dit jaar van renskemollink.nl op te schroeven en daar kan ik jouw hulp goed bij gebruiken!

Dat kan al vanaf € 25,- en daar krijg je dan zelfs MEER voor terug! 

Dagen
Uren
Minuten

Wat is er nodig voor deze droom?

Met 20.000 kan ik drie dagen in de week weken aan renskemollink.nl
17.8%
Met nog eens 18.000 kan ik vier dagen in de week werken aan renskemollink.nl
0%
Met nog eens 12.000 kan ik full time aan de slag voor renskemollink.nl
0%

Iedereen heeft dromen, dat realiseer ik mij natuurlijk! Dat is ook de reden dat ik je graag iets terug geef met meer waarde. Letterlijk en figuurlijk! Door meer te geven dan de waarde die jij betaalt, maar ook door jou blij te maken met dat ene sieraad wat je outfit compleet maakt. Dát genietmomentje wat je elke ochtend opnieuw kunt beleven. 

De mogelijkheden

Cadeaubon

De cadeaubon, voor jezelf of als een cadeau! En weet je wat het leuke is: je krijgt echt MEER voor je geld! Want als je een cadeaubon koopt voor € 25,-, ontvang je een bon voor € 30,-. Dat is maar liefst 20% directe winst!

Voor alle bedragen geldt dat je 120% van de waarde terug krijgt in de vorm van een digitale (of als extra keus een papieren) bon. Het is mogelijk om meerdere cadeaubonnen te bestellen. Op deze manier kun je aan verschillende mensen cadeautjes geven. Maar je kunt op deze manier ook zelf de cadeaubonnen op verschillende momenten gebruiken. Ze zijn namelijk een vol jaar geldig! En niet te vergeten, de nieuwe najaarscollectie komt er aan! Ook hier kun je deze cadeaubonnen voor gebruiken. 

Workshop

Gezellig met je vriendinnen een avondje weg! Maar ook als je graag zelf een een armband wilt maken! Je gaat in een groep van maximaal 12 personen een armband naar wens maken. 

  • de workshop duurt ongeveer 1,5 uur
  • iedereen gaat mijn zijn eigen armband naar huis
  • je hebt keus uit alle kleuren en materialen die Renske aan te bieden heeft
  • koffie en thee zijn inbegrepen

Een gift

Heb je niet zo veel met sieraden en wil je toch graag helpen? Dat waardeer ik enorm! Met deze gift doneer je een bedrag aan renskemollink.nl en verwacht je daar geen tegenprestatie voor.

Staat je bedrag er niet tussen? Het is heel makkelijk om meerdere bedragen in het winkelmandje te leggen.

Voorverkoop

Koop nu de najaarscollectie of de wintercollectie met korting!  Bij dit product bied ik verschillende setjes aan. Op zo’n setje krijg je korting. Op het moment dat de najaarscollectie of de wintercollectie online is kun je een setje uitzoeken.  Je krijgt hiervoor van mij een code en deze is een bepaalde periode geldig op deze collectie.

Je kunt kiezen uit verschillende setjes. Je betaald nu en hebt nog iets om naar uit te kijken!! Lees hier verder hoe het werkt.

Een zakelijk product

Wil jij cadeautjes met je eigen branding uitdelen aan je klanten? Of misschien wel al je werknemers een mooi sieraad geven voor de kerst? Dan ben je bij dit product op de juiste plek.

Samen gaan we een ontwerp maken in je brandingskleuren waardoor je logo en je brandingskleuren terug komen in de sieraden. We kijken naar het soort sieraad wat je zou willen gebruiken en jij levert hier eventueel een afbeelding voor aan. Alleen armbanden met een bedel met logo of een combinatie van een ring met oorbellen. Het is allemaal mogelijk! Als je aanbod er niet bij staat, neem dan gerust contact op!

En nu denk je misschien, ik wil graag helpen maar heb niets nodig.

De gift is natuurlijk altijd een mogelijkheid, maar ik zal je een eindje op weg helpen

Cadeaubonnen voor alle verjaardagen van het komende jaar!
Het kerstpakket voor je werknemers. 
Wil jij je klanten een cadeautje geven? Wel of niet met je eigen branding. 
Het duurt nog even maar jij bent mooi voordelig uit voor Moederdag!
Valentijnsdag hoef je niet te vergeten dit jaar!
En niet te vergeten: Sinterklaas en Kerst komen er al weer aan.

Heb je al een keus gemaakt?

Help niet alleen mij maar vooral ook jezelf!

Blijf genieten van deze mooie sieraden!

Heb je nog vragen, opmerkingen of een leuker en beter idee? Laat mij dit dan weten via onderstaand formulier!