Alle ervaringen van de superfans

van renskemollink.nl

Vandaag mijn armbandje ontvangen, de zwart met blauwe limited edition en wat is hij mooi <3 zo blij mee ! Dank je wel Renske !
Karin, Nederland
4-10-2018
Mijn turquoise en petrol grote ring en oorbelletjes bevallen heel goed, er wordt vaak een opmerking over gemaakt. Apart van patroon en mooi van kleur. Misschien (niet) toevallig draag ik ze nu (met veel plezier). Ga zo door! Ik zal je zeker aanbevelen.
Tonny, Nederland
30-09-2018
Super blij met de sieraden en de service van Renske! Mijn armband moest op maat gemaakt worden wat super snel gedaan was. Perfect op tijd in huis om de sieraden te kunnen dragen tijdens een bruiloft. Het pakketjes was persoonlijk ondertekend door Renske die mij veel plezier wenste op het feest. Dat is gelukt, dankjewel!!
Mayra, Nederland
11-09-2018

Wil jij ook jou ervaring delen?

Erg mooi!......helemaal blij mee en wat was het mooi verpakt!!! Dikke duim Renske!
Linda, Nederland
29-08-2018
Armband en ring besteld tijdens mijn vakantie, en toen ik thuiskwam werden mijn verwachtingen overtroffen; prachtige sieraden, en nog eens speciaal op maat gemaakt! Helemaal blij ermee!
Els, Nederland
10-09-2018
Wat een feestje vandaag! De postbezorger bezorgde het pakketje! Keurig ingepakt, een persoonlijk geschreven kaartje erbij ( daar hou ik van! ) En wauw, de ring, fantastisch! Ik weet nu al dat ik deze vaak ga dragen!
Bea, Nederland
04-09-2018
Super blij met mijn ring en armband. Dit was voor mij de eerste keer dat ik iets bij renske besteld had, maar ik weet nu al zeker dat ik vaker wat ga bestellen. Super service en super snelle levering. Renske ik hoop van harte dat je droom werkelijkheid gaat worden. Het is je van harte gegund.
Olga, Nederland
05-09-2018
Super leuke sieraden. Hele snelle service en ze denkt goed mee als er wat aangepast moet worden. Heel fijn! Ook leuk dat je je eigen sieraden kunt ontwerpen!
Lieke, Nederland
28-08-2018
Hele mooie sieraden ! Vandaag madeliefring ontvangen heel blij mee๐Ÿ™.
Crista, Nederland
29-08-2018

Wil jij ook een unieke en kleurrijke sieraad?

Mooie sieraden, snelle levering maar vooral persoonlijke benadering, oog voor wat de klant wel en service!
Carmen, Nederland
27-08-2018
Inmiddels al een ruime hoeveelheid armbanden en ringen van Renske. Prima service/ bijzonder snel en attent. En de kleuren van zowel armbanden als ringen zijn prachtig.
Maartje, Nederland
23-08-2018
Heb een mooie ring gekocht die ook nog eens super snel bezorgd is. Daarbij was deze ook nog eens op een leuke manier verpakt ๐Ÿ™‚ Bedankt voor de top service en het zal zeer zeker niet bij deze ene ring blijven.
Gonny, Nederland
21-08-2018
Heb een mooie ring gekocht die ook nog eens super snel bezorgd is. Daarbij was deze ook nog eens op een leuke manier verpakt ๐Ÿ™‚ Bedankt voor de top service en het zal zeer zeker niet bij deze ene ring blijven.
Bianca, Nederland
23-08-2018
Vandaag mijn handgemaakte oorbellen ontvangen....wat een mooie juwelen, hoogstaand materiaal, zorgvuldig afgewerkt, schitterend; ik ben onder de indruk...fan voor het leven!
Barbara, Belgiรซ
16-08-2018
Gisteren mijn zusje een ring cadeau gedaan voor haar verjaardag. Ze is er erg blij mee!
Nicole, Nederland
20-08-2018

Wil jij ook een unieke en kleurrijke sieraad?

Weer super blij vandaag weer een uniek armband mogen ontvangen. Eerder had ik al een hanger ( ketting ) gekocht het zijn uniek mooie gemaakte sieraden. Gisteren besteld en vandaag al mogen ontvangen heel blij mee, dank je wel.
Ria, Nederland
Prachtige sieraden die elk hun eigen verhaal vertellen. Goede kwaliteit en snelle levering. Renske Mollink denkt echt met je mee. Ontzettend goede service. Ik ben heel blij met mijn kettingen!
Dagmar, Nederland
Ik ben weer superblij met de prachtige sieraden die vandaag bezorgd zijn. Ik heb er al meer van je en krijg veel complimenten dus ik maak mooi reclame voor je. De bestelling is snel in huis, super verzorgd en bij vragen krijg je direct antwoord en je denkt heel erg mee, heel erg fijn. Dus wederom heel erg bedankt en waarschijnlijk weer tot snel ๐Ÿ˜‰
Caroline
Mooie armbanden, super snel geleverd, inmiddels superfan ๐Ÿ˜€
Carmen
Wat een mooie originele sieraden voor een heel schappelijke prijs! Ben er erg blij mee. Vlotte service en mooi en persoonlijk verpakt. Hartelijk dank!
Carola
Wat een mooie originele sieraden voor een heel schappelijke prijs! Ben er erg blij mee. Vlotte service en mooi en persoonlijk verpakt. Hartelijk dank!
Karin

Wil jij ook jou ervaring delen?

Supermooie sieraden! Ik ben me helemaal te buiten gegaan ivm een fotoshoot. Daar zal ik vast prachtig op staan met de sieraden van Renske! Ik zit al weer kwijlend naar de site te kijken om mezelf op nog meer prachtigs te trakteren!
Ellen
Heb een mooie ketting met oorbellen besteld,hanger was bronskleur wilde ik de oorbellen ook graag bronskleur,was helemaal geen probleem voor Renske. Ben er heel tevreden over,ga zeker weer bestellen,snelle levering en was super mooi verpakt.
Lucie
Vanaaf bij terugkomst van een weekendje weg lagen daar een mooie ring en prachtige armband van Renske op me te wachten. De maat is perfect en beide zijn echt mooi. Hier ga ik nog heel lang van genieten. Een mooi cadeau met zorg gemaakt en verstuurd. Top!
Rachel
Voor mij is het lastig om de juiste sieraden te vinden. Vooral in verband met mijn werk als masseur waarbij ik geen sieraden kan dragen. En omdat ik voor een man vrij smalle polsen heb. Ik vertelde Renske wat ik wilde en ze snapte al vrij snel wat ik bedoelde. Met een paar aanpassingen op een basis model had ze voor mij dรฉ ideale armband gemaakt.
Egon

Wil jij ook een unieke en kleurrijke sieraad?

Afgelopen week heb ik van jou de twee ringen ontvangen die ik had besteld. Ik was in ten eerste blij verrast door de inhoud van het doosje, dit zag er super leuk uit. Heel verzorgt. Ik heb al een ring van je en de twee ringen die ik nu ontvangen zijn ook erg mooi en ik krijg van verschillende mensen complimenten. Dank daarvoor.
Janneke
Ik wilde heel graag een mooie armband van Renske, maar omdat ik niet zo fan ben van veel kleurtjes, vroeg ik haar om een dikke zwart- witte armband voor mij te maken. Deze maakte zij en nu draag ik de armband heel vaak met plezier. Dus zie je een super leuke armband maar zijn de kleurtjes niet naar je zin? Bespreek het met Renske en je komt er altijd wel uit zodat jij een uniek "Renske sieraad" kan dragen.
Gosia
Op Down the Rabbit hole heb ik voor het eerst een ring van Renske gekocht. Helaas ging deze kapot maar ik mocht een nieuwe ring uitzoeken. Na die eerste ring heb ik er uiteindelijk nog 3 gekocht. Echt een aanrader.
Nathalie
Renske bedankt voor de prachtige armband, geweldige service. Mijn man had de verkeerde maat besteld, kon omgeruild worden voor een grotere, binnen paar dagen nieuwe binnen. Dank je wel.
Saskia
Mooie sieraden en een super service. Mijn armbandje ging kapot en kreeg al service al snel een nieuwe geleverd met een betere sluiting. Erg tevreden!
Nathalie
Supersnelle levering met oog voor detail. Persoonlijk kaartje erbij en cadeautje. En voor zeer leuke prijs. Topservice. Ik hoop nog veel dingen te kunnen shoppen bij Renske
Patricia

Wil jij ook een unieke en kleurrijke sieraad?

De sieraden van Renske zijn superleuk, mooi en stijlvol. Ik draag ze zo graag. Ondertussen heb ik al drie armbanden, zodat ik kan kiezen welke het beste bij mijn outfit past. Ik weet het zeker: voor de kerst ga ik nog iets nieuws bestellen! Renske, ja, ik ben een groot fan!
Melita
Mooie en pure handgemaakte sieraden , ieder uniek op zijn eigen manier . Erg leuk om kadoo te geven of te krijgen met de aankomende feestdagen , ik weet in ieder geval al een leuk verjaardags kadootje voor mezelf eind december ๐Ÿ˜Š keep up the good work Renske!
Janneke
Verschillende sieraden heb ik gekocht bij Renske. De kwaliteit is altijd goed, goede service en het draagt fijn. Het is leuk dat er steeds nieuwe items bijkomen. Ik kan de sieraden zeker aanraden!
Anneriek
Prachtig mooi zwart lederen armbandje in mijn bezit. Mooi zacht materiaal en draagt heerlijk. Makkelijke sluiting zodat ik hem zelf om kan doen. De oorbellen voelen als een speciaal sieraad speciaal voor mij gemaakt.
Yvonne
Ik vind de sieraden orgineel, stoer en tijdloos. Heb zelf leren armbanden, ringen en oorbellen gekocht en de kwaliteit is super! Ben zeer tevreden en zou het zeker aanraden!
Ilona
Op zoek naar een uniek sieraad? Bij Renske vindt jij hele mooie unieke sieraden. Absoluut de moeite waard om haar webshop te bekijken. Ik draag haar sieraden met veel plezier!
Maaike

Wil jij ook een unieke en kleurrijke sieraad?

Ik had de mooie sieraden van Renske al gezien op internet. Tot gisteren, toen zag ik ze echt...Zo mooi!! Alles heeft een reden: een mooie kleur, een thema, iets waar je van houdt...moeilijk kiezen dus ๐Ÿ™‚ Ik heb gekozen voor wat ik belangrijk vind en gelukkig ook nog mooie kleuren. Natuur, groen, geel.. Thanks <3
Marieke
Vanaf het eerste contact heb je echte aandacht voor mij. Je geeft advies, werkt heel snel en dan komt de post. Stevig verpakt, mooie inhoud, het uitpakken op zich is al een belevenis. Echt uit alles blijkt dat je er een feestje voor de klant van wilt maken. Ik voel me heel speciaal en ben superblij met mijn 2 armbanden in mijn brandingskleuren.
Annemieke
Ik heb bij Renske voor mijn man een armband besteld met kerst. Deze was iets te groot en mocht zonder problemen geruild worden. Dit is een fijn stukje service. Zelf heb ik nu ook een armband gekocht bij haar en dit zal niet de laatste worden. Ik ben fan! Mooie kwaliteit armbanden heb je.
Linda
In januari heb ik mijn eerste leren brede wikkelarmband bij Renske gekocht. In mijn lievelingskleuren blauw, bruin en turquoise. Wat een mooie combinatie. Het voelt aan als een tweede huid en wat geniet ik er elke keer van als ik hem draag. Een topproduct is het!
Willeke
Renske heeft op bestelling een ring voor mij gemaakt. Hij is nog mooier dan ik verwacht had!
Annemarie
Naar mijn mening zijn 5 sterren veel & veel te weinig. Wat een geweldige sieraden, mooi,stijlvol & bijzonder uniek. Enorm blij mee & de volgende bestelling komt er snel aan. Top!
Maria

Wil jij ook een unieke en kleurrijke sieraad?

Mooie armband gekregen voor moederdag maar helaas was deze te groot. In overleg met Renske de armband teruggestuurd, ze heeft de armband kleiner gemaakt en nu zit deze perfect. Dankjewel Renske. Ben er super blij mee.
Anne
Mooie armbanden! Gevarieerd aanbod, in kleuren, materialen en grootte. Prettig in dragen en heel makkelijk om je pols te doen, door het handige magnetische kliksysteem. Ik koop ze vooral voor mezelf, maar ze zijn ook erg leuk als cadeau!
Ellen
Hรฉรฉl blij met mijn mooie oorbellen en bijpassende ketting! Dankjewel!!
Linda
Erg mooi en goed in elkaar gezet tot de volgende keer Renske!
Mariska
Super blij met Prachtige Sieraden!!! Sta in De Wereldwinkel & draag deze sieraden van Renske en maak zeker Reclame! Als ik in mijn Strandring kijk waan ik me echt in de duinen aan Zee, Zo Moooooiiiii. Armbandjes ook Fantastisch en alles zit goed & staat Prachtig
Helen
Volg Renske al een tijdje op FB, maar dit weekend voor het eerst iets besteld, wat een service krijg je om je armband op de juiste maat te ontvangen. Ook heel leuk verpakt. Echt een kadootje voor mijzelf! Verslaving begonnen!!โ€‹
Sylvia

Wil jij ook jouw ervaring delen?