social-media-salland-judith-renskemollink-va
Renske is een topper. Ik kan niet anders zeggen. Echt een fijne VA om mee samen te werken. Ze is professioneel, betrokken, veelzijdig, betrouwbaar, gestructureerd en ervaren waardoor ze prettig is om mee te sparren. Blij met onze samenwerking! Als jij iemand zoekt die jou optimaal kan helpen bij onder andere agendabeheer, e-mailbeheer, sociale media, active campaign (funnels, nieuwsbrieven), administratie, planning of anderszins (wat jou teveel tijd en energie kost) dan raad ik Renske zeker aan!
Judith Elissen
Social Media Salland
Renske heeft mijn website gemaakt en heeft me, met name bij de start van mijn bedrijf, wegwijs gemaakt in de wereld van automatische e-mails, funnels, handige apps en ga zo maar door. Ik durf te beweren dat ik nog niet half zo ver was met het opzetten van mijn bedrijf als ik haar niet had gehad. Bij een vraag reageert ze zeer snel en adequaat en ze is gewoon een ontzettend fijne sparringpartner. Als je eenmaal van haar kwaliteiten hebt geproefd, en merkt hoe fijn het is om ontzorgd te worden van die taken die je er als ondernemer eigenlijk niet bij wilt hebben, dan wil je niet meer zonder!
Sietske Mollink
coaching & advies

Wil jij ook ontzorgd worden?

Al enige tijd liep ik tegen aantal dingen aan en wilde ik verandering. Maar hoe of wat, dat wist ik niet. Totdat ik in gesprek kwam met Renske; dat gaf helderheid en richting! Renske heeft veel kennis en ervaring hetgeen ze goed kan vertalen naar mensen zoals ik (die er totaal geen verstand van hebben). Ze helpt je op een professionele en toegankelijke manier. Fijn dat Renske er is!
Marieke voor 't Hekke
Lipolymfoedeem Kliniek
We kwamen in tijdnood om onze gasten te beantwoorden via mail en telefoon. Daarom hebben wij Renske ingeschakeld als Virtual Assistent. Ze pakte dit vanaf het begin voortvarend op en kon al snel heel veel vragen op een correcte manier beantwoorden. Ook de communicatie tussen haar en ons team is goed waardoor er geen misverstanden ontstaan.
Erwin Pronk
Flierefluiter Raalte
Ik ervaar een fijne samenwerking met Renske. Ze denkt met je mee, is vakkundig en geduldig. En ze legt zo nodig onderdelen vaker uit. En ze zoekt uit wat de beste opties zijn voor mijn situatie in de opbouw van mijn nieuwe praktijk. Echt een aanrader dus!
Sanne van der Zee
Centrum voor vrouwen in de overgang
Renske Mollink draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders