Meet the maker!
uniek en handgemaakte sieraden door renskemollink.

Meet the maker!


Wat bijna 5 jaar geleden als een hobby begon is ondertussen uitgegroeid tot een mooi bedrijf! Inmiddels ben ik, Renske Mollink, deeltijd gaan werken om meer tijd in het bedrijf te kunnen steken. 

Vele uren per week ben ik druk in de weer met leer, koper en de laptop. In de loop der jaren heb ik daar behoorlijk wat ervaring in opgedaan. De sieraden maak ik zelf met de hand. Zo kan ik de kwaliteit waarborgen en zijn alle sieraden uniek. 

Twee dagen werk ik in het onderwijs bij het ROC van Twente bij de richting Mode & Textiel, wat een erg leuke combinatie is. Naast de sieraden weet ik dus ook alles van patroontekeken en het vervaardigen van kleding.

HANDGEMAAKT - UNIEK - PURE EENVOUD - KLEUURIJK - PERSOONLIJK

liefs Renske

Meet-the-maker-Renske