Hallo!

Ik ben Renske

Aangenaam kennis te maken!

Hallo!

Ik ben Renske

Aangenaam kennis te maken!

Genieten! Mijn oma kon dat zo goed! Intens genieten en bewust zijn van kleine dingen. Heeft dat met leeftijd te maken? Alle kennis die zij had? Met alles wat ze meegemaakt heeft privé en in de technologische ontwikkeling? Kunnen wij als tweede en derde generatie nog wel écht ergens van genieten? Weten wij nog wel hoe dat moet?

Ik weet zeker van wel. Maar af en toe moeten we wat gehopen worden.

Mensen blij maken, laten genieten van kleine dingen, is het mooiste wat ik me kan bedenken. 

Als sinds ik me kan herinneren ben ik bezig met het maken van kleding. Voor mijzelf, voor mijn poppen en zelfs op mijn eigen verjaardagsfeestje maakten we kleding van papier en gaven we een heuse modeshow. 

Het is dan ook niet zo gek dat ik de technische opleiding Mode & Kleding ben gaan doen. Daarna heb ik zelf 15 jaar in dit zelfde onderwijs gewerkt.

Maar dat vond ik niet genoeg! In de avonduren begon ik met het maken van sieraden. Een hobby die uiteindelijk 10 jaar mijn werk geweest is. Allemaal enorme ervaringen die ik nu meeneem in mijn werk als Virtueel Assistent. 

Heb je wel eens die blijheid in je buik als de muziek heel hard aan staat in de auto en je lekker kunt meeblèren. Als de zon schijnt en je kunt voor het eerst dat jaar zonder jas naar buiten. Als jouw kleine nichtje van 3 jou de liefste tante vindt. Als je de armband binnen krijgt, deze nog mooier is dan je gehoopt had en je je gaat verkleden zodat je hem direct kan dragen?  

Deze kleine genietmomentjes gun ik jullie ook! Elke dag opnieuw. Minimaal eentje!

En toen ik zelf die sieraden maakte merkte ik dat ik daar echt van kon genieten. Alleen liep ik tegen het feit aan dat ik verkopen niet leuk vond om te doen. Ik weet zeker dat er binnen jou bedrijf ook een aantal dingen zijn die je niet leuk vind om te doen of die door drukte blijven liggen. 

Elke dag genieten van wat jij het leukst vindt om te doen.
Het andere werk laat je door mij doen!
Want dat stukje vind ik dan weer leuk en geniet ik volop van! 

Kan ik je helpen?

Als ondernemer ben je altijd druk. Het werk stapelt zich op en jij komt niet toe aan de dingen waarom je ondernemer bent geworden. 

Wil jij weten hoe ik je kan ontzorgen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Renske Mollink draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders