Over Renske

Genieten! Mijn oma kan dat zo goed! Intens genieten en bewust zijn van kleine dingen. Heeft dat met leeftijd te maken? Alle kennis die zij heeft? Met alles wat ze meegemaakt heeft privé en in de technologische ontwikkeling? Kunnen wij als tweede en derde generatie nog wel écht ergens van genieten? Weten wij nog wel hoe dat moet?

Ik denk het wel! En zeker als je, je daar bewust van gaat worden. 

Hebben jullie wel eens die blijheid in je buik als de muziek heel hard aan staat in de auto en je lekker kunt meebleren. Als de zon schijnt en je kunt voor het eerst dat jaar zonder jas naar buiten. Als jouw kleine nichtje van 3 jou de liefste tante vindt. Als je de armband binnen krijgt, deze nog mooier is dan je gehoopt had en je je gaat verkleden zodat je hem direct kan dragen?  

Deze kleine genietmomentjes gun ik jullie ook! Elke dag opnieuw. Minimaal eentje!

Elke ochtend opnieuw met een sieraad waar je van gaat stralen. Dat moment dat je die geweldige armband kunt betalen. Je verjaardag waar je vriendin weer precies het goede cadeau voor je gekocht heeft. Het bericht op facebook waarvan jij het gevoel krijgt, DAT moet ik hebben en het is nog betaalbaar ook. Het moment dat je beslist dat je wel een cadeautje verdient.

 Door de sieraden die ik persoonlijk voor jou maak en helemaal jou smaak zijn heb ik dat eerste genietmoment voor jou al te pakken. Het is een gevoel, jij bent speciaal en bijzonder, je bent UNIEK.

It’s a feeling! Een passie!

 Mensen blij maken, laten genieten van kleine dingen, is het mooiste wat ik me kan bedenken.

Kijk rond, bewonder de kleuren en vooral GENIET!

Liefs, Renske