Een onbeschrijfbaar gevoel

Hoe vertaal je een onbeschrijfbaar gevoel naar woorden?

Ruim 5 jaar geleden, de start van mijn eigen bedrijf. Een droom geborgd met een visie. Persoonlijk, warm en dichtbij. Ik was er klaar voor. De vormen, de sieraden, de stoffen ze gleden allemaal door mijn handen. Ik voelde mij trots, geraakt door ieder gemaakt sieraad.

Een jaar na de start komt daar ineens het nieuws, ik word tante. Een warm gevoel bekruipt mij direct. Vanuit het diepste van mijn binnenste voel ik dat dit moment speciaal gaat zijn. Een verandering die de pen niet altijd grijpen kan.

Pure eenvoud - liefde

Het is januari vroeg in de ochtend als daar onverwachts mijn telefoon gaat. Mijn zus belt mij. Toch nog totaal onverwachts komt daar het nieuws dat Siem gearriveerd is. Geraakt door het onverwachtse, ontroerd door het moment stap ik de kamer binnen en aanschouw daar mijn neefje. Gemaakt van pure eenvoud. Geraakt door liefde in de breedste zin van woord. Dit is waar het om draait. Dit is waar het begint.

Na nog een jaar begrijp ik mijn gevoel steeds beter. Ik kan het vormgeven, deelbaar maken.

Sieraden

De puurheid van mijn sieraden zie ik terug in de mensen om mij heen. De mensen om mij heen die mij raken, die mij vormen, die mij inspireren in het maken van mijn creaties. Hoe mooi is het dat ik deze mensen een podium kan geven. Dat ik de persoonlijkheid van hun karakters, de betekenis van hun namen kan koppelen aan mijn sieraden.

-Renske-

Met alle dank aan mijn lieve neefje en nichtjes van wie ik de namen mag gebruiken.

Alle Blogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Renske Mollink draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches