De vogeltjes familie

Vier prachtige dames - vier prachtige sieraden

Het is juni, de zon schijnt prachtig, de muziek draait op de achtergrond. Ik sta met mijn kraam op een festival en ik kijk uit op een prachtig meer. Sprookjesachtig. De rust en tegelijkertijd de reuring maakt deze dag nu al perfect.

Vier prachtige dames verschijnen aan mijn kraam. Ik aanschouw ze van een afstandje. Zonder het echt te weten kun je zien dat ze vriendinnen zijn. De blijdschap en de warmte voor elkaar straalt van hun af.

Ze kijken naar ringetjes. Ze zijn geraakt door de ringen met de vogeltjes. Ik voeg mij bij deze dames en vraag hun naar wat maakt dat ze er door geraakt worden. Ze vertellen mij dat ze hun vriendschap en de herinnering aan vandaag zo graag willen bezegelen met een ring. Juist deze ringen raken hun zo omdat de vogeltjes in de ringen symbool staan voor de mensen binnen hun eigen gezin. Hun vriendschap gaat verder dan alleen tussen hun. Het raakt ook de mensen om hun heen.

Ik ben er even stil van. Hier in het zonnetje, op een prachtig mooi festival maak ik deel uit van een prachtig verhaal, van een prachtig gevoel die voor altijd bezegeld is met een ring.

– Renske –

Alle Blogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Renske Mollink draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches