handgemaakte sieraden webshop uniek
 

 

Polsmaat meten - armband op maat


Een armband zit pas echt lekker als deze goed past; niet te strak en niet te los. Daarom kan ik bijna al mijn handgemaakte armbanden speciaal voor jou op maat maken. Hiervoor heb ik natuurlijk wel je polsmaat nodig. Deze geef je vervolgens tijdens de bestelling door en dan zorg ik dat jouw armband speciaal voor jou op maat gemaakt en thuisbezorgd wordt.

Eenvoudig de maat van je pols meten

Gebruik hiervoor een hiervoor een flexibel meetlint. Leg het meetlint strak aangesloten om je pols heen en lees het aantal centimeters af.  Heb je geen meetlint in huis? Neem dan een touwtje. Leg deze aaneengesloten om je pols, teken het punt af waar de touwtjes elkaar raken en meet de lengte vervolgens met een liniaal.

Op maat gemaakt

Voor dames zijn de standaard polsmaten tussen de 14 en 19 centimer. Bij mijn herenarmbanden zijn de standaardmaten tussen de 17 en 25 centimeter.  Heb jij een andere polsmaat? Of staat jouw polsmaat er niet tussen bij het uitgekozen armband? Neem dan contact met mij op en ik kijk of ik een armband alsnog speciaal voor jou op maat kan maken!

Geef jij een armband cadeau en weet je daardoor de polsmaat niet? Kan kun je er ook voor kiezen om een cadeaubon te geven zodat diegene daarna zelf de juiste maat uitzoekt.
inschrijving nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op de bestelling door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!
Na inschrijving en bevestiging ontvang je direct een reactie met een code die je kunt toepassen in de winkelmand.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN