Polsmaat meten - armband op maat

Een armband zit pas echt lekker als deze goed past; niet te strak en niet te los. Daarom kan ik bijna al mijn handgemaakte armbanden speciaal voor jou op maat maken. Hiervoor heb ik natuurlijk wel je polsmaat nodig. Deze geef je tijdens de bestelling door en dan zorg ik dat jouw armband speciaal voor jou op maat gemaakt en thuisbezorgd wordt.

Eenvoudig de maat van je pols meten

Gebruik hiervoor een flexibel meetlint. Leg het meetlint strak aangesloten om het smalste gedeelte van je pols heen en lees het aantal centimeters af.  Heb je geen meetlint in huis? Neem dan een touwtje. Leg deze aaneengesloten om je pols, teken het punt af waar de touwtjes elkaar raken en meet de lengte vervolgens met een liniaal.

Op maat gemaakt

Voor dames zijn de standaard polsmaten tussen de 14 en 19 centimeter. Ik bied maten tussen de 14 en 24 cm. Heb jij een andere polsmaat? Of staat jouw polsmaat er niet tussen bij de uitgekozen armband? Neem dan contact met mij op en ik kijk of ik een armband alsnog speciaal voor jou op maat kan maken!

Geef jij een armband cadeau en weet je daardoor de polsmaat niet? Ruilen is geen enkel probleem! Of je kan er ook voor kiezen om een cadeaubon te geven zodat diegene daarna zelf de juiste maat uitzoekt.

Shop direct online

Ben je op zoek naar een een mooi sieraad voor jezelf of voor een ander als cadeautje. Laat je inspireren door de mooie items die in de shop staan!

Renske Mollink draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches