handgemaakte sieraden webshop uniek

Handgemaakte-en-unieke-sieraden-van-renskemollink.nl


RetournerenAls je onverhoopt toch niet zo blij bent met je bestelling dan is het mogelijk deze retour te sturen. Dit kan alleen indien de artikelen niet speciaal voor je gemaakt zijn. Verder moeten de artikelen in de originele verpakking zitten en ongedragen en onbeschadigd zijn.

Je hoeft geen reden aan te geven maar dient de retourzending wel vooraf te melden via info@renskemollink.nl Dit dien je binnen 14 dagen na ontvangst te doen.

Zodra wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen zult je het aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten terug ontvangen. De kosten voor de retourzending - evenals het risico tijdens de retourzending - zijn voor je eigen rekening. Retourneren moet binnen 14 dagen na bevestiging van renskemollink.nl 

Wil je het bestelde artikel ruilen voor een ander artikel dan kan dat uiteraard. Ook hier graag contact opnemen via info@renskemollink.nl zodat we het voor je in orde kunnen maken.

Artikelen die verkeerd of defect zijn geleverd ruilen wij kosteloos om.
Wil je de bestelling gewoon wijzigen in iets anders dan komen de verzendkosten voor je eigen rekening.

inschrijving nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op de bestelling door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!
Na inschrijving en bevestiging ontvang je direct een reactie met een code die je kunt toepassen in de winkelmand.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN