handgemaakte sieraden webshop uniek

Reviews over mijn handgemaakte sieraden

 
Lees hier de enthousiaste reviews van klanten die een handgemaakte armband, ring, ketting of oorbellen bij mij gekocht hebben. Wil jij ook iets vertellen over jouw aankoop; ervaring met mijn producten en/of service? Dan kun je hier ook direct een review achterlaten.

 
Geplaatst door: Daan Goossens 18-07-2017 14:53:43
Beoordeling:
Een aantal weken geleden een armband gezien van Renske op Down The Rabbit Hole, echter was deze uitverkocht. Van Renske contact info gekregen en zo werd beloofd, bij bestelling zou ze er direct een maken. Thuis direct besteld en enkele dagen later de armband binnen. Super! Armband viel perfect in de smaak bij zowel mij als mijn vrouw. Service, design, contact .... alles was perfect!
Geplaatst door: Marieke 31-05-2017 13:17:56
Beoordeling:
Heb net mijn ring ontvangen. Ik vind hem prachtig, ga je site zeker in de gaten houden. Dank je wel
Geplaatst door: Anneriek 18-04-2017 19:29:46
Beoordeling:
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de sieraden. Armbanden, kettingen, oorbellen; ik heb al verschillende sieraden besteld bij Renske. De kwaliteit blijft mooi met dragen en de service is altijd goed. Leuk ook dat er steeds nieuwe items in de collectie bij komen. Ga zo door!
Geplaatst door: Titia 15-04-2017 15:08:47
Beoordeling:
Het pakketje is bezorgd en de sieraden zien er mooi uit.
Bedankt voor het leuke armbandje!

Vriendelijke groeten,
Titia
Geplaatst door: Jill 27-03-2017 19:01:53
Beoordeling:
Hoi Renske,

We hebben een tijd terug contact gehad over een armband waar een breuk in het leer zat. Ik heb deze toen opgestuurd en ik zou een nieuwe krijgen. Mijn armbandje is toen kwijtgeraakt in de post. Ik kreeg toen evengoed een nieuwe armband opgestuurd.

Ik wil graag mijn complimenten geven over hoe het is gegaan toen. Ik vond het erg jammer dat mijn armbandje toen stuk was, ik draag het namelijk erg veel. Ik had het erg goed begrepen als je had gezegd Kwijt is kwijt, niks aan te doen en daarmee zou het dan klaar zijn. Ik waardeer de service die je levert door evengoed iets nieuws op te sturen en er niks voor te vragen.

Mijn complimenten voor de mooie spullen die je maakt, maar ook voor de service die je levert, heel erg fijn!
Geplaatst door: Linda 28-02-2017 12:54:18
Beoordeling:
Mooie sieraden en een goede kwaliteit!
De armbanden zijn heel makkelijk zelf om te doen door het magnetische kliksysteem, dus geen gedoe met kleine sluitinkjes.
Kleuren zijn en blijven mooi. Zeker een aanrader. Ook leuk om cadeau te geven!
Geplaatst door: Astrid 28-02-2017 08:41:17
Beoordeling:
Goede kwaliteit sieraden, mooie materialen en kleuren. Kan altijd op maat gemaakt worden, een goede service dus.
Geplaatst door: Ilona 27-02-2017 21:52:04
Beoordeling:
Mooie sieraden! Zitten fijn, goed te combineren, tijdloos en goede kwaliteit!
Geplaatst door: Ellen 27-02-2017 21:32:17
Beoordeling:
Mooie armbanden! Gevarieerd aanbod, in kleuren, materialen en grootte. Ook een op maat gemaakte armband is mogelijk. Het voelt daardoor heel uniek! Prettig in dragen en heel makkelijk om je pols te doen, door het handige magnetische kliksysteem. Ik koop ze vooral voor mezelf, maar ze zijn ook erg leuk als cadeau.
Geplaatst door: Nienke Jacobs 27-02-2017 21:05:44
Beoordeling:
leuke sieraden, goede service, wilde graag een ring op met een eigen afbeelding en dit is erg mooi geworden.
 
inschrijving nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op de bestelling door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!
Na inschrijving ontvang je direct een mail met een code die je kunt toepassen in de winkelmand.