handgemaakte sieraden webshop uniek

Reviews over mijn handgemaakte sieraden

 
Lees hier de enthousiaste reviews van klanten die een handgemaakte armband, ring, ketting of oorbellen bij mij gekocht hebben. Wil jij ook iets vertellen over jouw aankoop; ervaring met mijn producten en/of service? Dan kun je hier ook direct een review achterlaten.

 
Geplaatst door: Conny 24-04-2018 19:02:52
Beoordeling:
Hoi Renske. Net mijn bestelling uit de bus gehaald. Ziet er PRACHTIG uit. BLIJ mee
Geplaatst door: Sylvia 24-04-2018 16:33:21
Beoordeling:
Volg Renske al een tijdje op FB, maar dit weekend voor het eerst iets besteld, wat een service krijg je om je armband op de juiste maat te ontvangen. Ook heel leuk verpakt. Echt een kadootje voor mijzelf! Verslaving begonnen!!
Geplaatst door: Gonny 28-03-2018 14:15:51
Beoordeling:
Zeer goede en nette/vlotte service.
Goed mail contact en alles naar mijn wens.
Ringen net mogen ontvangen. Top:)
Bedankt, Renske!
Geplaatst door: Anke 13-03-2018 20:51:48
Beoordeling:
Hele mooie sieraden, met persoonlijke service en verzending!! Super!
Geplaatst door: Corina 10-03-2018 17:52:24
Beoordeling:
Beste Renske, ik ben erg blij met de oorbellen die vandaag binnen zijn gekomen en nog wel zo leuk verpakt, echt een kadootje voor mezelf. Via mijn creatieve collega Willeke ben ik op je facebooksite gekomen. Je maakt mooie sieraden. Heel toevallig had ik vandaag mijn gestreepte shirt aan en ze passen er perfect bij. Ik zal je nu volgen. Maak nog lang mooie sieraden
Geplaatst door: Sandy 5-03-2018 13:37:49
Beoordeling:
Ben superblij met mijn ring!
Mooi gemaakt, met aandacht ingepakt en snel in huis. Nu kan ik mijn
kat, die helaas kort geleden aangereden is, altijd bij me dragen.
Dank je wel!
Geplaatst door: Bieneke 28-02-2018 11:15:59
Beoordeling:
Ik ben gek op de armbanden van Renske en de service is erg goed!
Geplaatst door: Jessica 26-02-2018 17:11:34
Beoordeling:
Vandaag mijn vervroegd verjaardagscadeau binnen gekregen. Een prachtige set van zwarte (op verzoek) armbanden met ring. Ben er super blij mee en past perfect bij mijn mooie "maan" ring, ook door Renske gemaakt.

Super service, mooi verpakt!
Ik ben mega fan!!!
Geplaatst door: Caroline 15-02-2018 13:39:47
Beoordeling:
Ik heb twee armbanden bij Renske gekocht, eentje draag ik al een jaar elk vrij moment. Het is echt een vast onderdeel geworden van mijn uiterlijk en voel me vreemd zonder. Bij de andere kwam er na een tijd en knik in een van de leren bandjes. Ik zou die opsturen maar die is kwijtgeraakt in de post. Ondanks dat kreeg ik kosteloos een nieuwe opgestuurd.

Oh ja, en ik heb een paar leren oorbellen! Ik vind het moelijk om hangers te vinden die bij me passen, maar deze zijn perfect en dragen heel fijn.
In het kort - ik ben fan!
Geplaatst door: Cliff 15-02-2018 13:33:26
Beoordeling:
Super gaaf!! Vandaag mijn armband binnen! Wat geweldig je ziet merk voelt kwaliteit! Dank je wel Renske! En wat elegant verpakt! Topper!!
1 - 2 - 3 - Volgende

inschrijving nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op de bestelling door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!
Na inschrijving en bevestiging ontvang je direct een reactie met een code die je kunt toepassen in de winkelmand.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN