handgemaakte sieraden webshop uniek

Reviews over mijn handgemaakte sieraden

 
Lees hier de enthousiaste reviews van klanten die een handgemaakte armband, ring, ketting of oorbellen bij mij gekocht hebben. Wil jij ook iets vertellen over jouw aankoop; ervaring met mijn producten en/of service? Dan kun je hier ook direct een review achterlaten.

 
Geplaatst door: Martijn 2-02-2018 18:39:03
Beoordeling:
Ik heb vandaag de armband binnen gekregen erg gaaf. Ben er blij mee. Bedankt Renske.
Geplaatst door: Margriet 30-01-2018 22:01:26
Beoordeling:
vandaag werd ik verrast met de armbandenset en ring die ik heb gewonnen nav het 5 jarig bestaan van de webwinkel van Renske. Geweldig mooi! ik ben er ontzettend blij mee, en kan de sieraden van Renske een ieder aanbevelen. Echt heel mooi. Dank je wel Renske, ook dat ik het zo snel heb ontvangen. Groeten, Margriet
Geplaatst door: Nathalie 26-01-2018 20:27:08
Beoordeling:
Op Down the Rabbit hole heb ik voor het eerst een ring van Renske gekocht. Helaas ging deze kapot maar ik mocht een nieuwe ring uitzoeken. Na die eerste ring heb ik er uiteindelijk nog 3 gekocht. Echt een aanrader.
Geplaatst door: Maria 16-01-2018 20:37:19
Beoordeling:
Naar mijn mening zijn 5 sterren veel & veel te weinig. Wat een geweldige sierraden, mooi,stijlvol & bijzonder uniek. Enorm blij mee & de volgende bestelling komt er snel aan. Top!
Geplaatst door: Daan Goossens 18-07-2017 14:53:43
Beoordeling:
Een aantal weken geleden een armband gezien van Renske op Down The Rabbit Hole, echter was deze uitverkocht. Van Renske contact info gekregen en zo werd beloofd, bij bestelling zou ze er direct een maken. Thuis direct besteld en enkele dagen later de armband binnen. Super! Armband viel perfect in de smaak bij zowel mij als mijn vrouw. Service, design, contact .... alles was perfect!
Geplaatst door: Marieke 31-05-2017 13:17:56
Beoordeling:
Heb net mijn ring ontvangen. Ik vind hem prachtig, ga je site zeker in de gaten houden. Dank je wel
Geplaatst door: Anneriek 18-04-2017 19:29:46
Beoordeling:
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de sieraden. Armbanden, kettingen, oorbellen; ik heb al verschillende sieraden besteld bij Renske. De kwaliteit blijft mooi met dragen en de service is altijd goed. Leuk ook dat er steeds nieuwe items in de collectie bij komen. Ga zo door!
Geplaatst door: Titia 15-04-2017 15:08:47
Beoordeling:
Het pakketje is bezorgd en de sieraden zien er mooi uit.
Bedankt voor het leuke armbandje!

Vriendelijke groeten,
Titia
Geplaatst door: Linda 28-02-2017 12:54:18
Beoordeling:
Mooie sieraden en een goede kwaliteit!
De armbanden zijn heel makkelijk zelf om te doen door het magnetische kliksysteem, dus geen gedoe met kleine sluitinkjes.
Kleuren zijn en blijven mooi. Zeker een aanrader. Ook leuk om cadeau te geven!
Geplaatst door: Astrid 28-02-2017 08:41:17
Beoordeling:
Goede kwaliteit sieraden, mooie materialen en kleuren. Kan altijd op maat gemaakt worden, een goede service dus.
Vorige - 1 - 2 - 3 - Volgende

inschrijving nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op de bestelling door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!
Na inschrijving en bevestiging ontvang je direct een reactie met een code die je kunt toepassen in de winkelmand.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN