Accentueren van je mooie eigenschappen!

Dat willen we toch allemaal?
Je mooiste eigenschappen accenturen.

Je uitstraling, sproetjes in je gezicht, de kleur van je ogen of de vorm van je mond. Met make-up en kleding kom je misschien al een heel eind. Maar wist je dat met de juiste sieraden ook veel kunt?

Lijn Tulp

Zo zei een vriendin ooit tegen mij in de tijd dat wij nog wekelijks gingen stappen en ons dat samen optutten; “Jij hebt zo’n mooie verfijnde halslijn. Je moet geen bombarie om je nek dragen. Een heel klein kettinkje staat je prachtig en accentueert juist je mooie lange hals!”

Hieronder deel ik een aantal punten waar je op zou kunnen letten tijdens het uitzoeken van je sieraden. Het deel dat je wilt accentueren kan natuurlijk elke dag anders zijn.

Gouden kettingen gemaakt van rvs

Heb je een wat ronder gezicht en zou jij je gezicht wat langer willen laten lijken? Kies dan voor lange (smalle) oorbellen. Door de lengte van de oorbellen langs je gezicht lijkt je gezicht optisch langer en dus meteen ook slanker. Oorbellen Gold Moment Cirkel zijn hier een goed voorbeeld van.

Heb jij veel sproetjes in je gezicht? De kans is groot dat je ook rood of rossige haar hebt. In dat geval heb je een heel warm gezicht en staan de kleuren rood, bruin en oranje je erg goed. En misschien is het niet je favoriete kleur 😉 maar goud staat jou ook prachtig. Goud (kleurige) en bronskleurige sieraden passen hier heel goed bij. En soms is het leuk om dan juist een blauwe subtiele tint erbij te dragen. Om iets contrast te maken. Wel in combinatie met goud of brons. Zilver maakt het geheel te koud.

Oorbellen Gold Moment Cirkel

Draag jij een bril?
Dan kan het al gauw te veel zijn. Zeker als het montuur van je bril ook opvallend is. Ik heb zelf vroeger ook een bril gedragen en alleen oorbellen of alleen een ketting is dan vaak voldoende. Wil je toch graag beide dragen kies dan voor kleine oorbellen of oorknopjes en een verfijnde ketting.

Lijn Witjes

De kleur van je ogen doen veel met je uitstaling. Om deze te accentueren kun je dezelfde kleuren of contrasterende kleuren dragen. Kies je voor dezelfde kleur dichtbij je gezicht accentueer je de kleur. Je blauwe kleur ogen worden nog blauwer als je ook blauwe oorbellen draagt. Met een contrasterende kleur, bijvoorbeeld een rode kleur, lijkt je gezicht warmer en meer kleur hebben. Bij bruine of groene ogen werkt dit natuurlijk ook. Maar heb je bruine ogen en ook donker haar, zijn bruine oorbellen misschien weer wat saai en is een contrasterend kleurtje juist erg leuk.

Oorbellen Nova Petrol

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Renske Mollink draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches