handgemaakte sieraden webshop uniek

Waarom zijn mijn handgemaakte sieraden uniek?

Alle sieraden die ik verkoop zijn uniek! Waarom? Omdat ik ze zelf bedenk, maak en ontwerp. Bovendien kunnen een aantal sieraden speciaal voor jou op maat gemaakt worden. Zo weet je zeker dat je niet alleen een persoonlijk ontwerp uitkiest, maar ook dat het perfect past!

Hangemaakte sieraden - van idee totdat jij het draagt

Ik ontwerp al mijn sieraden zelf. Hierbij maak ik niet alleen gebruik van mijn jarenlange ervaring, maar kijk ik ook naar de huidige trends op het gebied van mode. Hierna ga ik aan de slag met het ontwerp, bij elk sieraad dat ik maak staat puur en eenvoud voorop. Elke maand heb ik wel een paar nieuwe ontwerpen! Deze ga ik vervolgens ook daadwerkelijk maken. Met de hand wel te verstaan; want ik verkoop alleen maar handgemaakte sieraden. Hiervoor ga ik op zoek naar kwalitatief goede materialen die een goede prijs-kwaliteitsverhouding bieden. En vervolgens bied ik ze aan via mijn webshop of kun je zo kopen via een van de winkels of op festivals. Maar er is nog meer wat mijn handgemaakte sieraden uniek en persoonlijk maakt!

Handgemaakte leren wikkelarmband - op maat gemaakt

Armbanden op maat gemaakt

Niks is vervelender dan een mooi armband vinden wat vervolgens niet goed om je pols past. Een armband dat te straks of juist te ruim zit, kan in de weg zitten tijdens je dagelijks werkzaamheden. Daarom kun je bij de meeste van mijn leren wikkelarmbanden tijdens de bestelling je polsmaat doorgeven. Voordat ik jouw armband verpak en verstuur, maak ik deze dan eerst op maat. Hierdoor zit jouw armband straks als gegoten!


Ringen met een persoonlijke afbeelding

Voor alle ringen gebruik ik met een afbeelding uit een tijdschrift. Deze afbeelding heeft een bepaalde voorstelling, patroon of motief. Hier maak ik unieke ringen van die steeds anders zijn. Doordat je de ring makkelijk zelf kunt verstellen, weet je ook zeker dat deze goed zit. Je kunt echter nog een stapje verder gaan als je een persoonlijke ring wilt dragen. Hoe? Door zelf een afbeelding uit te zoeken! Als je kiest voor de ovale ring middel of ovale ring groot, kun je zelf een afbeelding of foto aanleveren. Deze verwerk ik dan tot een persoonlijke ring. Leuk om jezelf te verwennen, maar ook een mooi gebaar om cadeau te geven.

Kettingen van verschillende lengtesUnieke handgemaakte kettingen

Net zoals bij mijn ringen, is ook de hanger van mijn halskettingen Senna handgemaakt en bestaat uit een afbeelding. Bovendien kun je bij de kettingen niet alleen kiezen voor de afbeelding die jou het meeste aanspreekt, je kunt ook kiezen uit verschillende lengtes in de ketting. Zo kun je de ketting dicht bij je hals dragen of langer, net wat je zelf wilt en bij jouw outfits past!

 

Door een van mijn handgemaakte sieraden uit te zoeken dat ook nog eens perfect past, wordt het sieraad pas echt persoonlijk en uniek! 

reacties op “Waarom unieke handgemaakte sieraden?

Geen reacties

Plaats een reactie

inschrijving nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op de bestelling door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!
Na inschrijving en bevestiging ontvang je direct een reactie met een code die je kunt toepassen in de winkelmand.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN