Stoere heren armbanden voor jezelf of als cadeau

Stoere leren armbanden voor heren!

Met mijn handgemaakte sieraden focus ik vooral op sieraden voor vrouwen. Maar wist je dat ik in mijn collectie ook stoere leren armbanden voor heren heb?

Leren armbanden voor kwaliteit en gemak

Bij het ontwerpen en maken van de armbanden voor heren, heb ik vooral gekeken naar gemak en kwaliteit. Een armband moet zó goed zitten dat je eigenlijk niet merkt dat je het draagt. Bovendien moet de kwaliteit goed zijn; het moet duurzaam zijn zodat het dagelijks gedragen kan worden zonder dat de armband gaat slijten. Om zowel aan het gemak als aan de kwaliteit te voldoen, werk ik met leer. En niet zomaar leer, maar kwalitatief goed en sterk leer. 

Armband Joff

Bovendien heeft elk leren armband een handige RVS-sluiting. Deze zorgt er niet alleen voor dat je de armband makkelijk om kunt doen, het blijft ook de hele dag veilig zitten en zorgt voor een extra stoere uitstraling. Dus douchen, werken, feestjes, hierbij de armband dragen is geen probleem!

Stoere leren armbanden in twee modellen

De leren armbanden die ik maak zijn er in twee modellen. Armband Joff is gemaakt van gevlochten leren bandjes. Er zijn zowel bredere als dunnere varianten. Deze armband is zowel in verschillende tinten bruin als in het zwart verkrijgbaar. Armband Siem is een stoer armband voor mannen dat in uit twee varianten bestaat; een variant met een bredere leren band met een stoer patroon of een variant met een leren wikkelarmband. Wist je trouwens dat deze twee modellen vernoemd zijn naar mijn eigen twee favoriete mannen?

Handgemaakt en op maat gemaakt

Mannen vinden het (net zoals vrouwen) belangrijk dat een armband lekker “zit”. Dit houdt in dat het de juiste maat moet hebben; niet te strak en niet te los. Omdat al mijn sieraden handgemaakt zijn, is het mogelijk om de armband op maat te laten maken. Als je de polsmaat weet, kun je tijdens de bestelling de juiste maat doorgeven. Ik pas dan de armband voor je aan waardoor deze niet alleen handgemaakt is, maar ook nog eens uniek voor jou op maat gemaakt is! Voor mij een kleine moeite, voor de drager een groot verschil!

Armband Siem

Een herenarmband is een mooi cadeau

Een cadeautje kopen kans soms heel makkelijk en soms heel lastig zijn. Vaak wil je een persoonlijk cadeau geven. Het geven van een handgemaakt armband is dan een perfect cadeau! Mocht je normaal eerder geneigd zijn om sokken, boxershorts of een T-shirt cadeau te geven, ook dan is een stoer leren heren armband een goed alternatief! Ondanks dat de gebruikte materialen van goede kwaliteit zijn, betekent dit niet dat het ook meteen heel duur hoeft te worden. De armbanden zijn verkrijgbaar vanaf 44,95 euro en worden gratis verzonden! Leuk voor een verjaardag maar misschien ook wel een idee voor Vaderdag!

Alle Blogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shop direct online

Ben je op zoek naar een een mooi sieraad voor jezelf of voor een ander als cadeautje. Laat je inspireren door de mooie items die in de shop staan!

Handgemaakte sieraden webshop draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches