Nieuwe zomercollectie 2018

Dé zomercollectie van 2018

Hier is dan eindelijk de zomercollectie van 2018! Ben jij ook zo nieuwsgierig!  
Met de natuur en kleur als grote inspiratiebron is deze collectie tot stand gekomen.
De 8 nieuwe lijnen sieraden presenteer ik hieronder. Daarnaast nog een nieuwe herenlijn. 

1. Zon

Miljarden tonnen goud en een snelheid van 800.000 km/h. Wat een magisch fenomeen is de zon!
Daarom onderdeel van de zomercollectie. Want zonder zon zouden wij niet bestaan. De zon levert de energie die nodig is voor leven. Letterlijk, maar vaak voor mensen ook figuurlijk. Het moment dat ze zon echt door wolken komt is toch iedereen blij?! Draag de zon altijd bij je met deze kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. 

2. Klaproos

De godin van de nacht en de god van de slaap. De klaproos is n de Eerste Wereldoorlog ontstaan als symbool voor de dodenherdenking door een bloedige veldslagen. Voor mij persoonlijk het symbool van vrijheid. Vrijheid die de zomer mij geeft. Vrij de natuur in, vrij leven. Met de kleuren van de passie een bijzondere bloem verwerkt tot sieraad. 

3. Madeliefjes

Het madeliefje, het liefste bloemetje van de wei! Onschuld, reinheid en trouw. Het beeld van een klein meisje die madeliefjes zoekt in het weiland hoort toch echt bij de zomer. De puurheid van deze bloem staat symbool voor de pure eenvoud die ik met renskemollink.nl neer wil zetten. Sieraden die je met plezier draagt. 

4. Strand

Het strand mag niet missen in een zomercollectie toch? Het gevoel van vrijheid en het oneindige. Helemaal uitwaaien en alle zorgen loslaten. Lekker met je blote voeten door het zand en water. Vergeet dan vooral niet je mooie enkelbandje te dragen!

5. Tropisch

De tropische kleuren van deze serie doen mij denken aan Costa Rica. Het land waar ik twee jaar geleden geweest ben. De overweldigende natuur in dit kleurrijke land hebben een onvergetelijke indruk achter gelaten. Zeker niet te missen in de nieuwe zomercollectie. Met de ringen, oorbellen, kettingen en armbanden heb ik geprobeerd de sfeer die ik hier in de natuur opgesnoven heb weer te geven.

6. Bubbels

Bellen blazen! Heerlijk in de zon! Schaterende kinderen. Zomerser kan het niet toch? Deze nieuwe lijn ringen, armbanden, kettingen en oorbellen vormen door zijn kleur en afbeelding een hele fijne aanvulling op deze zomercollectie. 

7. Viooltje

Het viooltje behoort tot de meest geliefde bloemetje in de Nederlandse tuinen. Heet officieel staat deze bloem voor het voorjaar, maar ik vind ze ook heel geschikt voor de zomer. Vooral de de intense kleuren die deze bloemen kunnen hebben. Uitstekend geschikt voor de nieuwe zomercollectie ringen, oorbellen, armbanden en kettingen. 

8. Heide

Vriendschappelijke liefde, bewondering en schoonheid. Maar tegelijkertijd door de kleur ook luxe, stijl en rijkdom. De heide en de paarse kleuren staan voor mij vooral voor het weidse, de openheid in de natuur. Het ver weg kijken, de vogeltjes om je heen die fluiten. de rust. Een hele goede reden om deze afbeelding op te nemen in de collectie ringen, armbanden, oorbellen en kettingen.  

Heren

Last but not least! De heren collectie. Ook hier ligt mijn inspiratie in de natuur. De bomen, het schors, de ruwheid waarmee natuur zich kan typeren. In combinatie met het leder een fantastisch mooie armband voor de man. 

Alle Blogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *